OLAPLEX

Het Amerikaanse Olaplex wordt gezien als dé nieuwe haarrevolutie. Olaplex herstelt de gebroken verbindingen in het haar en biedt daarmee een oplossing voor iedereen die het haar (ont)kleurt. Olaplex brengt het haar in één behandeling weer terug in de originele, gezonde staat. Het directe resultaat is sterk, veerkrachtig en glanzend haar!

Wat doet het?
Olaplex herstelt de gebroken zwavelbruggen van het haar. Deze haarverbindingen worden beschadigd door thermische en chemische behandelingen. Olaplex kan gebruikt worden bij; ontkleuringen, balayages, highlights, normale kleuringen en toners, extensions, permanenten, vòòr keratinebehandelingen en als aparte behandeling bij extreem beschadigd haar.
Mee naar huis gaat Hair Perfector No. 3 (zeven behandelingen) om thuis één keer per week te gebruiken en het haar verder te versterken.

Olaplex is geschikt voor alle haartypes en kan toegevoegd worden aan alle kleurmerken. Olaplex bevat geen siliconen, sulfaten, ftalaten, DEA of aldehyden en wordt niet getest op dieren.

Vraag advies aan een van onze stylisten wat dit wonderproduct voor jou kan betekenen!

4